xhamia e lagjes garuc

Nuk e harroi xhaminë e lagjes Garuc, i bardhi Hoxhë…

Nuk e harroi xhaminë e lagjes Garuc, i bardhi Hoxhë…

Sa herë kaloj në lagjen Garuc dhe vështroj vendin e vakëfit të saj, aty ku dikur kishte një xhami, më vjen ndër mend Hoxha, i bardhi Hoxhë… Nuk më hiqet nga mendja insistimi i tij i vazhdueshëm; në takime të drejtpërdrejta, me letra, me telefonata, në të gjitha format. H. Vehbi S. Gavoçi u dishru […]