viti i ri shkollor

Viti i ri shkollor, nënkryetari i KMSH-së uron nga Medreseja e Tiranës

Viti i ri shkollor, nënkryetari i KMSH-së uron nga Medreseja e Tiranës

Sot në mbarë vendin është çelur zyrtarisht viti i ri shkollor 2017-2018. Nënkryetari i KMSH-së ishte në Medresenë e Tiranës për të uruar vitin e ri shkollor. Nga kjo shkollë, e cila përhap dije prej disa dekadash z. Bujar Spahiu uroi të gjithë nxënësit, mësuesit dhe prindërit për një vit sa më të mbarë dhe […]

Kujdes… filloi shkolla

Kujdes… filloi shkolla

Sa herë që mbaron viti shkollor, prindërit njihen me rezultatet përfundimtare të fëmijëve të tyre në mësime. Disa gëzohen me arritjet e tyre, ndërsa të tjerë zhgënjehen pa masë për shkak të notave të ulëta. Ka prej prindërve që vetëm në këtë kohë interesohen për t’u njohur me ecurinë e fëmijëve në shkollë dhe u […]

KMSH dhuron çanta dhe mjete shkollore për fëmijët e “Zyber Hallullit”

KMSH dhuron çanta dhe mjete shkollore për fëmijët e “Zyber Hallullit”

Drejtoria e Çështjeve Sociale në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2014 -2015, zhvilloi sot paradite një aktivitet social ku dhuroi çanta dhe mjete shkollore për fëmijët e shtëpisë “Zyber Hallulli” në kryeqytet, si dhe mjete didaktike për stafin mësimor dhe edukativ. Aktivitetin e përshëndeti nënkryetari i Komunitetit […]