vetem nje minute

Ndjenja njerëzore

Ndjenja njerëzore

Një i moshuar u rrëzua në trotuarin e rënduar të Nju Jorkut. Menjëherë në vend mbërriti ambulanca, e cila e transportoi për në spital. Infermierja kontrolloi portofolin e tij dhe gjeti një numër telefoni të djalit, emrin dhe adresën e tij. I biri shërbente në marinën amerikane. Menjëherë ajo i dërgoi një mesazh ku e […]