veshtiresite

Si agjërohej Ramazani gjatë viteve 1967-1990

Si agjërohej Ramazani gjatë viteve 1967-1990

Bisedë me agjëruesit e ditëve të vështira para dhe pas vitit 1967. Ramazani, muaji i madhërishëm dhe i begatë këtë vit fillon pikërisht në qershor. Duke qenë në kulmin e verës pritet të jetë një Ramazan jo shumë i lehtë për besimtarët, megjithëse shpeshherë ka ndodhur që gjatë Ramazanit të jetë mot i freskët. Duke […]