tribune fetare

Shkodër, tribunë fetare, “Ramazani, ripërtëritje e besimit”

Shkodër, tribunë fetare, “Ramazani, ripërtëritje e besimit”

Myftinia Shkodër organizoi pasditen e të mërkurës tribunën fetare me temë: “Ramazani, ripërtëritje e besimit”, ku i ftuar special ishte thirrësi islam Tahir Zeneli. Në fillim të aktivitetit, teologu Arben Halluni, tha se dhjetë ditët e fundit të Ramazanit janë një mundësi e mirë për të shtuar aktivitetet dhe adhurimet, në mënyrë që ky muaj […]

Myftinia e Shkodrës, tribunë islame dhe shkencore në prag të Ramazanit  

Myftinia e Shkodrës, tribunë islame dhe shkencore në prag të Ramazanit   

Pasditën e së shtunës, më 13 qershor 2015, Myftinia Shkodër organizoi një tribunë shkencore në pritje të muajit Ramazan, ku i ftuar special si ligjërues, ishte shkencëtari i mirënjohur i trevave shqiptare, Dr. Ali F. Iljazi nga Gjakova. “Ndikimi i agjërimit në proceset biokimike dhe bioritëm”, ishte tema e këtij takimi, ku mjeku i mirënjohur gjakovar, shqyrtoi […]