sheshi skenderbej

Bajrami i Kurbanit, myslimanët ‘mbulojnë’ sheshin “Skënderbej”

Bajrami i Kurbanit, myslimanët ‘mbulojnë’ sheshin “Skënderbej”

  Mijëra besimtarë myslimanë u grumbulluan në sheshin “Skënderbej” në Tiranë për të falur namazin e Bajramit të Kurbanit. Programi filloi me këndimin e një pjese nga Kur’ani Famëlartë, të cilën e përcolli imami Hysni Merja. Ceremonia vijoi me fjalën përshëndetëse të kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skender Bruçaj, i cili uroi besimtarët […]

Besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin

Mijëra besimtarë myslimanë kanë falur namazin e Fitër Bajramit në sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe qindra mijëra të tjerë në sheshet e çdo qyteti të vendit. Festimet e Fitër Bajramit kanë filluar që në orët e para të mëngjesit me namazin e sabahut, i falur nga nënkryetari i Komunitetit Mysliman, z. Bujar Spahiu. Programi i […]