rruga

Kryetari Skender Bruçaj: Dituria rruga e vetme larg çdo lloj radikalizmi

Kryetari Skender Bruçaj: Dituria rruga e vetme larg çdo lloj radikalizmi

Intervista e Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për BIRN.  Zoti Bruçaj, sot e gjithë bota i ka kthyer sytë nga Franca pas ngjarjes së rëndë të ndodhur në redaksinë e gazetës Charlie Hebdo, ndërkohë që Komuniteti Mysliman i Shqipërisë e dënoi përmes një deklarate sulmin terrorist. Por përtej deklaratës zyrtare, si është përjetuar kjo […]

Rruga

Rruga

 Nga: Xhynejd Suavi Një ditë vjen, sheh se deti mbaron dhe këmbën në tokë e vë ti, rrugës i erdhi fundi pandehin ata që nuk besojnë. Ka prej tyre që i kapërcejnë duke ecur të thepisurat male, a e di? e sexhadet në rrugën e nurtë i hapin e i shtrojnë.   I kapërceve ato […]