riperteritje e besimit

Shkodër, tribunë fetare, “Ramazani, ripërtëritje e besimit”

Shkodër, tribunë fetare, “Ramazani, ripërtëritje e besimit”

Myftinia Shkodër organizoi pasditen e të mërkurës tribunën fetare me temë: “Ramazani, ripërtëritje e besimit”, ku i ftuar special ishte thirrësi islam Tahir Zeneli. Në fillim të aktivitetit, teologu Arben Halluni, tha se dhjetë ditët e fundit të Ramazanit janë një mundësi e mirë për të shtuar aktivitetet dhe adhurimet, në mënyrë që ky muaj […]