pse jeni krijuar

Cili është qëllimi juaj?

Cili është qëllimi juaj?

Nëse keni qëllim në jetë, kjo do t’ju nxisë të bëheni të përsosur në punën tuaj. Nëse keni qëllim, do të jeni serioz dhe kjo do t’ju kursejë kohë. Njerëz, a e dini dallimin që ekziston mes jush dhe krijesave tjera? Krijesat e tjera jetojnë sot për sot. Ato jetojnë vetëm për të ngrënë, për […]

Pse jeni krijuar? 

Pse jeni krijuar? 

Po t’i pyesni njerëzit se pse janë krijuar, do të merrni përgjigje të paqarta. Njerëzit s’do ju kuptojnë. Ata do të thonë: Ç’është kjo pyetje? Disa do të thonë: “për të përmbushur misionin e madh në jetë”. Kur i pyesim se cili është ky mision, përgjigja është: “Nuk e di!” Gjatë historisë, shkencëtarët vazhdimisht pyeteshin: […]