projekt ndertimi

Arabia Saudite, plane për ndërtimin e një qyteti zbavitës

Arabia Saudite, plane për ndërtimin e një qyteti zbavitës

Arabia Saudite ka shpalosur plane për të ndërtuar një qytet zbavitës buzë Riadit, i cili do të jetë 50 herë i madhësisë së Gjibraltarit. Atraksioni 334 kilometra katror – pothuajse i të njëjtës madhësi si Las Vegas – do të ofrojë aktivitete kulturore, sportive dhe zbavitëse – përfshirë edhe një park “Safari: dhe një “Six […]