per ramazanin

Fëmijët shkruajnë dhe këndojnë për muajin e bekuar të Ramazanit

Fëmijët shkruajnë dhe këndojnë për muajin e bekuar të Ramazanit

Merjemi, vajza e Omerit, mikut tim të besimit dhe të halleve, sapo i mbushi 12 vite të jetës së saj. Për këtë vit, ajo ka vendosur ta agjërojë të plotë muajin e bekuar të Ramazanit. Edhe në vitet e tjera, vajza ka agjëruar pjesën më të madhe të ditëve, me sa ka pasur mundësi; madje […]