pako me ushqime

Ambasada e Kuvajtit, mbështetje për shtresat në nevojë

Ambasada e Kuvajtit, mbështetje për shtresat në nevojë

Ambasada e Kuvajtit në Shqipëri ka dhuruar pako me ushqime për shtresat në nevojë me rastin e muajit të Ramazanit. Në dorëzimin e ndihmave për këto shtresa ishin të pranishëm nënkryetari i KMSH-së, z. B. Spahiu dhe ambasadori i Kuvajtit, z. Nexhib Abdurrahman El-Bedr. Z. Spahiu i shprehu ambasadorit falënderimet më të sinqerta në emër […]