okb

OKB del në mbrojtje të shamisë

OKB del në mbrojtje të shamisë

Agjencia për të Drejtat e Njeriut e Kombeve të Bashkuara ka dënuar vendimin e një shkolle franceze për përjashtimin e një nxënëseje me origjinë indiane për shkak të mbajtjes së shamisë. Në deklaratën e komisionit në fjalë shkruhet se mbajtja e shamisë brenda ambienteve të shkollës nuk e cenon aspak institucionin përkatës dhe as të […]