nuk duhet nencmuar

Jeta – dhurata e Zotit që s’duhet nënçmuar

Jeta – dhurata e Zotit që s’duhet nënçmuar

Kur lind dikush, apo kur ka ndonjë rast gëzimi, i dëshirojmë dhe i urojmë jetë të gjatë, pasi jeta është një nga dhuratat më të çmuara të Zotit për njeriun. Ne jemi shfrytëzues të kësaj begatie, por jo edhe pronarë të saj, pasi është tjetërkush që na e jep dhe që na e merr në […]