nenkryetarik

Drejtori ekzekutiv i “Qatar Charity” vizitë në KMSH

Drejtori ekzekutiv i “Qatar Charity” vizitë në KMSH

Drejtori ekzekutiv i “Qatar Charity”, z. Faisal Rashid AlFehaida ka kryer një vizitë pune në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Gjatë vizitës së tij ai është takuar me nënkryetarin e KMSH-së, z. Bujar Spahiu dhe drejtorin e Drejtorisë së Arsimit në KMSH, z. Astrit Zharri. Sëbashku u diskutua për projektet që janë vënë në zbatim falë […]