myftinia

Xhami e re në Shkodër

Xhami e re në Shkodër

Në prag të muajit Ramazan, në një atmosferë të mrekullueshme besimi dhe qytetarie shkodrane, u inaugurua xhamia e re e lagjes Dudas. Ceremonia e inaugurimit u përshëndet nga Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, i cili falënderoi Allahun për mirësinë e madhe të kësaj dite të gëzueshme, ku pas shumë dekadash, u mundësua ringritja e […]

Seminar trajnimi me imamët e Korçës, Pogradecit dhe Devollit

Seminar trajnimi me imamët e Korçës, Pogradecit dhe Devollit

 Sot paradite, në ambientet e Universitetit Bedër, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (Drejtoria e Burimeve Njerëzore), në bashkëpunim me Qendrën e Studimeve Islame në Bedër organizuan seminarin me temë “Islami dhe komunikimi në publik”, me imamët e Myftinisë Korçë, Pogradec dhe Devoll. Në seminar morën pjesë nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Bujar Spahiu, drejtori […]

Myftinia Elbasan merr titullin “Nderi i Qarkut Elbasan”

Myftinia Elbasan merr titullin “Nderi i Qarkut Elbasan”

Myftinia e Elbasanit është vlerësuar nga Këshillit i Qarkut Elbasan me titullin “Nderi i Qarkut Elbasan”, për aktivitetin social e human dhe kontributin e madh në ndihmë të komunitetit. Propozimi i Kryetarit të Këshillit të Qarkut z. Eugen Isaj, në mbledhjen e zhvilluar më 14.01.2015, për dhënien e titullit “Nderi i Qarkut Elbasan”, Myftinisë, me […]