miresi

Një lidhje e veçantë

Një lidhje e veçantë

Sfidë dhe mirësi, prindërimi… E di ti se çfarë je? Ti je copëz shpirti e unë shpirti i copëtuar për ty. Ti je rreze shprese, e unë ruajtës i amanetit tënd. A e di ti se çfarë je? As edhe një mijë përse s’mund të të thonë ty atë që je në brendësinë e pakorruptuar […]

Myslimanët shqiptarë festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët shqiptarë festojnë Fitër Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Fitër Bajramit. Pas ditëve të agjërimit, lutjeve, adhurimeve dhe leximit të Kur’anit, mijëra besimtarë të Tiranës e mbarë Shqipërisë ishin pjesë e festimeve dhe faljes së namazit të Bajramit të organizuar si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Festimet e Fitër Bajramit kanë filluar që në orët e […]