mbledhje

Mblidhet Këshilli i Përgjithshëm i KMSH-së

Mblidhet Këshilli i Përgjithshëm i KMSH-së

Këshilli i Përgjithshëm i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë u mblodh sot paradite në ambientet e Universitetit Bedër, ku ka zhvilluar mbledhjen e zakonshme për 6 mujorin e parë të vitit 2017. Takimi u çel me këndimin e ajeteve kur’anore nga imami Elton Karaj. Më pas, mbledhja e drejtuar nga kryetari i Këshillit të Përgjithshëm, z. […]

Mblidhet Këshilli i Përgjithshëm i KMSH-së

Mblidhet Këshilli i Përgjithshëm i KMSH-së

Këshilli i Përgjithshëm i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë u mblodh në ambientet e Medresesë së Tiranës, ku zhvilloi mbledhjen e zakonshme për 6 mujorin e dytë të vitit 2016. Takimi u çel me këndimin e ajeteve kur’anore nga myftiu i Vlorës z. Bilal Bodlli. Më pas, mbledhja e drejtuar nga kryetari i Këshillit të Përgjithshëm, […]

Mblidhet Këshilli i Teologëve

Mblidhet Këshilli i Teologëve

Sot, më datë 17 qershor 2015, u mblodh Këshilli i Teologëve pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për të shqyrtuar disa çështje që kanë të bëjnë me muajin e madhërueshëm të Ramazanit. Në këtë mbledhje u diskutuan temat për caktimin e nisabit (masë e caktuar nga feja për detyrimin e zekatit), për sadakanë e fitrit, fidjen […]

Zhvillohet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm

Zhvillohet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm

Është zhvilluar paraditen e sotme, 9 maj 2015, në ambientet e Medresesë së Tiranës, mbledhja e radhës e Këshillit të Përgjithshëm të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë. Takimi u çel me pjesë nga Kur’ani Famëlartë, kënduar nga kryevaizi i KMSH-së z. Lauren Luli. Mbledhja e drejtuar nga Kryetari i Këshillit të Përgjithshëm, z. Ylli Gurra, ka […]

KMSH: Të shpjegohet islami i pastër sikurse është!

KMSH: Të shpjegohet islami i pastër sikurse është!

Të shpjegohet islami i pastër sikurse është. Ishte ky mesazhi kryesor i drejtuesve të KMSH-së në mbledhjen e radhës me myftinjtë e zonave jugore të Shqipërisë. Myftinjtë u pritën fillimisht nga kryetari Komunitetit Mysliman z. Skender Bruçaj, i cili kërkoi një angazhim më të madh të myftinjve në përmbushjen e detyrave të tyre fetare dhe […]

Zhvillohet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të KMSH

Zhvillohet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të KMSH

Është zhvilluar paraditen e sotme, 22 nëntor 2014, në ambientet e Medresesë së Tiranës, mbledhja e radhës e Këshillit të Përgjithshëm të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë. Mbledhja u hap përmes këndimit të një pjese kur’anore nga imami i xhamisë së Medresesë, Adnand Merja. Kancelari i KMSH-së z. Ylli Cikalleshi, bëri të ditur axhendën e mbledhjes […]

KMSH organizon mbledhjen e radhës me myftinjtë e Shqipërisë

KMSH organizon mbledhjen e radhës me myftinjtë e Shqipërisë

  Të shtunën e 1 nëntorit 2014, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi në ambientet e Medresesë së Tiranës, mbledhjen e radhës me myftinjtë e të gjithë Shqipërisë. Në këtë takim ishin të pranishëm, kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj, nënkryetarët e KMSH-së, z. Bujar Spahiu dhe z. Ali Zaimi, kancelari i KMSH-së, z. […]