malesi e madhe

“Frytet e Besimit” në qytetin e Koplikut

“Frytet e Besimit” në qytetin e Koplikut

Cikli i mbrëmjeve fetare “Frytet e Besimit” është ndalur edhe në qytetin e Koplikut. Dhjetëra besimtarë myslimanë ishin mbledhur në xhaminë kryesore të qytetit për të marrë pjesë në këtë tubim vëllazëror. Për të ligjëruar ishin nënkryetari i KMSH-së, z. Lauren Luli dhe zv/myftiu i Tiranës, z. Bilal Teqja. Nënkryetari Luli foli për tre shtylla […]

Xhami e re në fshatin Koplik i Sipërm

Xhami e re në fshatin Koplik i Sipërm

Myftinia e Malësisë së Madhe në bashkëpunim me Fondacionin “Mirësia” organizoi ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në fshatin Koplik i Sipërm. I pranishëm në këtë ceremoni ishte dhe përfaqësuesi i donatorit, z. Nebil Muhammedi nga Bahrejni, i cili është kthyer në një ambasador vlerash dhe bamirësie, duke afruar donacione bamirëse, sidomos për ndërtimin […]

Malësisë së Madhe i shtohet një xhami e re

Malësisë së Madhe i shtohet një xhami e re

Më 4 korrik 2015, në një atmosferë të mrekullueshme besimi hapi dyert xhamia e fshatit Kçar në Malësi të Madhe. Ceremonia e inaugurimit u përshëndet nga Myftiu Edmir Smajlaj, i cili falënderoi Allahun për mirësinë e madhe të kësaj dite të gëzueshme. Ai vlerësoi lart kontributin e madh të Asamblesë Botërore të Rinisë Myslimane, drejtorit […]

Hap dyert xhamia e re në Grudë-Fushë

Hap dyert xhamia e re në Grudë-Fushë

Myftinia e Malësisë së Madhe organizoi ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në fshatin Grudë-Fushë. Ceremonia u përshëndet nga Myftiu i Malësisë së Madhe, H. Edmir Smajlaj, i cili shprehu gëzimin dhe emocionet e tij për këtë mirësi të madhe, që i shtohet Malësisë së Madhe, në këto ditë të begata të Muajit Ramazan; […]