hatme

Ceremonia e Hatmes Sherife mbush xhaminë e Parrucës

Ceremonia e Hatmes Sherife mbush xhaminë e Parrucës

Në një atmosferë të mrekullueshme besimi, ditën e hënë, më 13 korrik 2015, pas namazit të ikindisë, në xhaminë e Parrucës, u zhvillua ceremonia e Hatmes Sherife. Nga dita e parë e agjërimit e deri më sot, nën drejtimin e Myftiut të Shkodrës dhe me praninë e disa imamëve, u lexua plotësisht Kur’anin Famëlartë, duke […]