H. Ali Korca

Zhvillohet ceremonia e maturës në Medresenë “H. Ali Korça”, Kavajë

Zhvillohet ceremonia e maturës në Medresenë “H. Ali Korça”, Kavajë

Ditën e djeshme, më 22 maj, maturantët e Medresesë së Kavajës “H. Ali Korça” zhvilluan programin e fundit si nxënës të kësaj shkolle. Ata performuan me poezi, ilahi, pjesë humoristike si dhe sollën copëza kujtimesh nga vitet e kaluara në medrese. Në fjalën e tij përshëndetëse, drejtori i shkollës, z. Mustafa Hatipoglu, falenderoi të gjithë […]