gani cekrezi

Art me drutë që… sjell lumi

Art me drutë që… sjell lumi

Ai është skulptor dhe e njohin pak në Tiranë. Nuk bën kuaj dhe breshka në allçi, por ka zgjedhur të sjellë një art ndryshe, formën e të cilit nuk e kemi parë në Shqipëri. Gani Çekrezi ka lindur në Gramsh dhe prej 10 vitesh jeton në kryeqytet. Është 30 vjeç dhe ka përfunduar studimet e larta […]

Udhëtari

Udhëtari

Share

Agjëruesi

Agjëruesi

  “Për agjëruesin ka dy kënaqësi: njëra kur çel iftarin dhe tjetra, kur do ta takojë Zotin e Vet.” (Profeti Muhamed a.s.)   Nga: Gani Çekrezi Share

“Zoti është mbrojtësi i atyre që besojnë; Ai i nxjerr ata nga errësira në dritë”

“Zoti është mbrojtësi i atyre që besojnë; Ai i nxjerr ata nga errësira  në dritë”

  Nga: Gani Çekrezi       Share

Kundër rrymës!

Kundër rrymës!

Nga: Gani Çekrezi Share

Në pritje…

Në pritje…

Nga: Gani Çekrezi   Share

Pasqyra

Pasqyra

    Nga: Gani Çekrezi     Share

90 vjet Komunitet Mysliman

90 vjet Komunitet Mysliman

    Nga: Gani Çekrezi     Share

8 Mars

8 Mars

  Nga: Gani Çekrezi Share

Ushtarët e dritës (mësuesit)

Ushtarët e dritës (mësuesit)

  Nga: Gani Çekrezi Share

Page 1 of 212