futbollist

Futbollisti gjerman: Islami më jep shpresë dhe forcë

Futbollisti gjerman: Islami më jep shpresë dhe forcë

“Feja Islame është sikur një top, sa më shumë që e shtyn drejt toke, ai aq më shumë ngrihet drejt qiellit. Sa më shumë që po luftohet feja Islame, kjo vetëm se po shkon duke u rritur dhe forcuar çdo ditë e më tepër. Falënderimi i takon Zotit të Botërave, i Cili e përsos dritën […]

Shyqyri Rreli: Nuk ka gjë më të lartë se të mbështetesh në Krijuesin tënd

Shyqyri Rreli: Nuk ka gjë më të lartë se të mbështetesh në Krijuesin tënd

Emri i tij lidhet me një periudhë të artë të futbollit shqiptar. Sot e kësaj dite kujtohen  e nostalgji rezultatet pozitive të arritura ndaj ekipeve elitare të Evropës. Ka lindur në Tiranë. Fillimet e karrierës i ka me “Puna e Tiranës” dhe nga vitet 1952-62 me SK “Dinamo” ku arriti majat si lojtar. Nga 55 […]