forumi i te rinjve myslimane

Një delegacion i shqiptarëve të Zvicrës, vizitë në KMSH

Një delegacion i shqiptarëve të Zvicrës, vizitë në KMSH

Një delegacion i shqiptarëve myslimanë të Zvicrës, i kryesuar nga z. Amet Memedi, zhvilloi një vizitë në Komunitetin Mysliman ku u prit nga Kryetari Skender Bruçaj, Nënkryetari Bujar Spahiu dhe Drejtori i Kulturës Genti Kruja. Kryetari Bruçaj i njohu vizitorët me veprimtarinë e gjerë e të larmishme të institucionit, si dhe me sfidat me të […]