fondacioni miresia

Hap dyert xhamia e re në fshatin Mjedë

Hap dyert xhamia e re në fshatin Mjedë

Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, organizuan ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në fshatin Mjedë. Xhami e re e Mjedës u realizua falë bashkëpunimit me Fondacionin “Mercy International” dhe sponsorizimit të znj. Fatima Salimin nga Kuvajti. Shiritin e inaugurimit e preu vetë donatorja së bashku me familjarët e saj, duke dhuruar emocione të bukura […]

Xhami e re në Shkodër

Xhami e re në Shkodër

Në prag të muajit Ramazan, në një atmosferë të mrekullueshme besimi dhe qytetarie shkodrane, u inaugurua xhamia e re e lagjes Dudas. Ceremonia e inaugurimit u përshëndet nga Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, i cili falënderoi Allahun për mirësinë e madhe të kësaj dite të gëzueshme, ku pas shumë dekadash, u mundësua ringritja e […]