femijet rriten

Koha kalon, fëmijët rriten

Koha kalon, fëmijët rriten

Nuk më besohej kur dëgjoja se ‘koha kalon shpejt, fluturon’… Foshnja e vockël që deri dje mbaja në duar, tani ka mbushur 3 vjeç. Megjithatë, netët e kaluara pa gjumë, dhimbjet e gjoksit nuk më duken aq të largëta. T’ia nxjerr gazrat, ta pastroj, ta ushqej, ta vë në gjumë dhe ja tani ecën këmbadorazi. […]