familjet ne nevoje

Ndihma për familjet në nevojë

Ndihma për familjet në nevojë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (Zyra e Gruas) në bashkëpunim me Medresenë e Tiranës realizuan me sukses fushatën e shpërndarjes së pakove për mbi 300 familje në nevojë. Kjo fushatë u realizua në kuadër të Natës së Kadrit dhe afrimit të Fitër Bajramit. Pakot që u shpërndanë ishin kontribut i besimtarëve të shumtë që u treguan […]

KMSH feston me nxënësit festat e nëntorit

KMSH feston me nxënësit festat e nëntorit

Në kuadër të festave të nëntorit, përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, morën pjesë në një program të organizuar nga Shkolla e Kërrabës. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman, Ali Zaimi, i shoqëruar nga Drejtori i Thirrjes në Islam, Elvis Naçi, zv/myftiu i Tiranës, Gazment Teqja dhe imami i zonës Ilir Selba, vizituan shkollën e Kërrabës ku […]

Myftinia Gjirokastër, iftar dhe ndihma për fëmijët jetimë

Myftinia Gjirokastër, iftar dhe ndihma për fëmijët jetimë

  Në kuadër të aktiviteteve të saj për muajin e Ramazanit, Myftinia Gjirokastër në bashkëpunim me Compassion Help Center,  shtroi një iftar për 80 fëmijë jetimë. Myftiu i Gjirokastrës Ledian Cikalleshi në fjalën e tij vuri në dukje rëndësinë që feja Islame i ka kushtuar kësaj kategorie sociale, duke sjellë në vëmendje ajete dhe hadithe […]

KMSH shpërndan ndihma për familjet në nevojë

KMSH shpërndan ndihma për familjet në nevojë

Komuniteti Mysliman ka bërë të mundur sigurimin e qindra pakove me ushqime për të ndihmuar sadopak familjet në nevojë në muajin e Ramazanit. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra, theksoi se është e domosdoshme të ndihmojmë nevojtarët dhe t’u bëhemi krahë të gjithë atyre që kanë nevojë për vëmendje dhe përkujdes, veçanërisht gjatë Ramazanit. “Zoti na […]

Ndihma për familjet në nevojë

Ndihma për familjet në nevojë

Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman, shpërndau pasditen e sotme disa paketa ndihmash një numri të konsiderueshëm familjesh në nevojë të kryeqytetit, që konsistonin në shportën e ushqimeve bazë. Përfaqësues të kësaj zyre u shprehën se iniciativa të tilla do të jenë më të shpeshta, për t’i shtrirë dorën e ndihmës gjithkujt që jeta për një […]