falje

Atmosfera festive e Fitër Bajramit nëpër qytete

Atmosfera festive e Fitër Bajramit nëpër qytete

Fitër Bajrami është festuar në të gjithë qytetet e shqipërisë, dhe jo vetëm. Myftinitë e qyteteve kanë organizuar faljen e namazit të Fitër Bajramit nëpër sheshet dhe xhamitë e qyteteve përkatëse. Besimtarët si gjithmonë janë mbledhur që në orët e para të mëngjesit për të qenë pjesë e programeve të ndryshme, për të dëgjuar ligjëratat […]

Myslimanët shqiptarë festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët shqiptarë festojnë Fitër Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Fitër Bajramit. Pas ditëve të agjërimit, lutjeve, adhurimeve dhe leximit të Kur’anit, mijëra besimtarë të Tiranës e mbarë Shqipërisë ishin pjesë e festimeve dhe faljes së namazit të Bajramit të organizuar si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Festimet e Fitër Bajramit kanë filluar që në orët e […]

KMSH: Ja si do të organizohet falja e Kurban Bajramit 2013

KMSH: Ja si do të organizohet falja e Kurban Bajramit 2013

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka ndërmarrë një sërë masazh mbi mënyrën e organizimit të faljes dhe Kurban Bajramit. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka përgatitur një plan të detajuar masash organizative për krijimin e kushteve të favorshme dhe lehtësirave për festën e Bajramit e cila si çdo vit do të organizohet në segmentin përpara ish – […]