falja

Myslimanët shqiptarë festojnë Kurban Bajramin

Myslimanët shqiptarë festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Kurban Bajramit. Ceremonia e Bajramit u organizua si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ku mijëra besimtarë ishin pjesë e festimeve dhe faljes së namazit të Bajramit. Ceremonia ka filluar me fjalën më të bukur, me këndimin e një pjese nga Kur’ani Famëlartë, të cilën e përcolli hafizi […]

Në kërkim të thesarit të fshehur

Në kërkim të thesarit të fshehur

“Ne e zbritëm atë (Kur’anin) Natën e Kadrit. E ku di ti ç’është Nata e Kadrit. Nata e Kadrit është më e vlefshme se një njëmijë muaj. Atë natë zbresin engjëjt dhe shpirti (Xhibrili) me lejen e Zotit të tyre për çdo çështje. Ajo (që përcakton Zoti) është paqe deri në agim të mëngjesit.” Nata e […]

Falja e Fitër Bajramit 2013 (FOTO)

Falja e Fitër Bajramit 2013 (FOTO)

Mijëra besimtarë myslimanë si asnjëherë tjetër mëngjesin e së enjtes kanë mbushur bulevardin “Dëshmorët e Kombit” për të falur e festuar Fitër Bajramin. 8 Gusht 2013