deshmoret e kombit

Myslimanët shqiptarë festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët shqiptarë festojnë Fitër Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Fitër Bajramit. Pas ditëve të agjërimit, lutjeve, adhurimeve dhe leximit të Kur’anit, mijëra besimtarë të Tiranës e mbarë Shqipërisë ishin pjesë e festimeve dhe faljes së namazit të Bajramit të organizuar si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Festimet e Fitër Bajramit kanë filluar që në orët e […]

Fitër Bajrami, mijëra besimtarë mbushin bulevardin “Dëshmorët e Kombit”

Fitër Bajrami, mijëra besimtarë mbushin bulevardin “Dëshmorët e Kombit”

Mijëra besimtarë myslimanë si asnjëherë tjetër mëngjesin e së enjtes kanë mbushur bulevardin “Dëshmorët e Kombit” për të falur e festuar Fitër Bajramin. Të enjten, më 8 gusht 2013, që në mëngjes herët, segmenti i bulevardit para ish- hotel “Dajti”, i kthyer tashmë në sheshin tradicional të faljes së bajrameve për kryeqytetin shqiptar, qe mbushur […]