delegacion

Kryetari Bruçaj priti një delegacion nga SHBA

Kryetari Bruçaj priti një delegacion nga SHBA

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skender Bruçaj, priti në një takim drejtues të Institutit Ndërkombëtar të Mendimit Islam (IIIT) me qendër në SHBA. Kryetari Bruçaj i njohu vizitorët me institucionin e Komunitetit Mysliman dhe punën e tij në shërbim të myslimanëve shqiptarë. Instituti IIIT përfaqësohej nga prof. dr. Omar Hasan Kasule, Sekretar i […]

Një delegacion i shqiptarëve të Zvicrës, vizitë në KMSH

Një delegacion i shqiptarëve të Zvicrës, vizitë në KMSH

Një delegacion i shqiptarëve myslimanë të Zvicrës, i kryesuar nga z. Amet Memedi, zhvilloi një vizitë në Komunitetin Mysliman ku u prit nga Kryetari Skender Bruçaj, Nënkryetari Bujar Spahiu dhe Drejtori i Kulturës Genti Kruja. Kryetari Bruçaj i njohu vizitorët me veprimtarinë e gjerë e të larmishme të institucionit, si dhe me sfidat me të […]

Kryetari i KMSH-së pret një delegacion nga Komuniteti Mysliman i Serbisë

Kryetari i KMSH-së pret një delegacion nga Komuniteti Mysliman i Serbisë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj, priti në një takim kortezie një delegacion nga Komuniteti Mysliman i Serbisë, i kryesuar nga Dr. Mevlud ef. Dudiç. Në këtë takim u diskutua për bashkëpunime të mëtejshme në projekte të përbashkëta mes dy komuniteteve në dobi të myslimanëve jo vetëm të dy vendeve respektive por […]

Vizitë kortezie në Bankën Islamike për Zhvillim

Vizitë kortezie në Bankën Islamike për Zhvillim

Një delegacion i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, i kryesuar nga Kryetari Skender Bruçaj, zhvilloi një takim kortezie në Bankën Islamike për Zhvillim në Mekë. Delegacioni u prit nga z. Ahmed Tiktik, zv/president i Bankës Islamike për Zhvillim. Në takim u fol për bashkëpunimin e frytshëm mes dy institucioneve dhe mundësinë për zgjerimin e tij në […]

Një delegacion i KMSH-së merr pjesë në takimin e bashkësive islame të Ballkanit

Një delegacion i KMSH-së merr pjesë në takimin e bashkësive islame të Ballkanit

Një delegacion i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, i përbërë nga nënkryetari Ali Zaimi, Kancelari Ylli Cikalleshi, Myftiu i Durrësit, Redin Quku dhe Myftiu i Përmetit Gramoz Blliku, ka marrë pjesë në një takim të bashkësive islame të Ballkanit. Në takimin e organizuar në Edirne të Turqisë merrnin pjesë edhe myftinjtë e Turqisë. Në fjalën e […]

Një delegacion italian viziton Xhaminë e Et’hem Beut

Një delegacion italian viziton Xhaminë e Et’hem Beut

Princi Karl i Burboneve i dy Siçilive, Duka i Kastros, Grand Master i Urdhrit të Shenjtë Ushtarak të Kostandinopojës i Shën Gjergjit, së bashku me Eminencën e tij Renato Raffaele Cardinal Martino, Grand Prior,  i Urdhrit të Shenjtë Ushtarak të Kostandinopojës i Shën Gjergjit, të shoqëruar nga një delegacion i gjerë, vizituan sot xhaminë e […]

Delegacioni i KMSH-së vizitë pune disaditore në Mbretërinë e Arabisë Saudite

Delegacioni i KMSH-së vizitë pune disaditore në Mbretërinë e Arabisë Saudite

Një delegacion i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, i përbërë nga n/kryetarët Bujar Spahiu dhe Gazmend Aga, kancelari Ali Zaimi dhe përgjegjësi i Haxhit Hamdi Çurri zhvilluan një vizitë pune disaditore në Mbretërinë e Arabisë Saudite. Delegacioni i KMSH-së është pritur nga zv/ministri i çështjeve fetare Abdul-Aziz Bin Abdullah LA Ammar, ku kanë diskutuar ndër të […]