dash

DASH, kreu i KMSH-së i ftuar në pritjen e Fitër Bajramit

DASH, kreu i KMSH-së i ftuar në pritjen e Fitër Bajramit

Departamenti i Shtetit Amerikan (DASH) ka mirëpritur në Washington D.C. përfaqësues të komuniteteve myslimane nga vende të ndryshme të botës me rastin e Fitër Bajramit. I ftuar në këtë organizim ishte edhe Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj. Në takimin me përfaqësuesit e komuniteteve myslimane, sekretari i Departamentit të Shtetit, z. John […]

“Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë e intelektualë

“Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë e intelektualë

Artistë, intelektualë dhe gazetarë të shumtë ishin pjesë e tryezës së rrumbullakët të zhvilluar nga Universiteti Bedër, në kuadër të nismës globale universitare kundër ekstremizmit të dhunshëm, nismë kjo e iniciuar nga Shtëpia e Bardhë dhe Departamenti Amerikan i Shtetit. “Kontributi i artistëve dhe intelektualëve në promovimin e tolerancës dhe bashkëjetesës” i zhvilluar si pjesë […]