brucaj

Kryetari Bruçaj takon Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim

Kryetari Bruçaj takon Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim

Gjatë vizitës në Mbretërinë e Arabisë Saudite, kryetari i Komunitetit Mysliman z. Skender Bruçaj, i shoqëruar nga Drejtori i Haxhit dhe Koordinimit me Botën Islame, z. Hamdi Çurri, zhvilloi një takim pune me Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim, Dr. Ahmad Mohamed Ali Al-Madani. Kreu i KMSH-së z. Skender Bruçaj i bëri një prezantim të […]

Kryetari Bruçaj pret në një takim peshkopët arbëreshë

Kryetari Bruçaj pret në një takim peshkopët arbëreshë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skender Bruçaj, priti në një takim disa peshkopë arbëreshë të Italisë, personalitete të fesë, të cilët kanë edhe një kontribut të madh në çështjet e arbëreshëve/shqiptareve, në shtetin fqinj.  Në takim ishin: Mons. Donato OLIVERIO, Peshkop i Eparkise  LUNGRO (Cosenza); Protopresbiter Pietro LANZA,  Vikar i Peshkopit dhe Rektor i Seminarit, […]