barcelone

Stadiumi që mund të kthehet në xhaminë më të madhe në Evropë

Stadiumi që mund të kthehet në xhaminë më të madhe në Evropë

Emiri i Katarit thuhet se ka ofruar 2.2 miliardë dollarë për të shndërruar një nga stadiumet më të mëdha të Barcelonës në xhami, bën me dije gazeta spanjolle “20 Minutos”. Xhamia do të ketë një kapacitet prej 40,000 personash dhe mund të jetë një ndër më të mëdhatë në Evropë. Miraret e objektit të kultit […]