arritje

Kujdes… filloi shkolla

Kujdes… filloi shkolla

Sa herë që mbaron viti shkollor, prindërit njihen me rezultatet përfundimtare të fëmijëve të tyre në mësime. Disa gëzohen me arritjet e tyre, ndërsa të tjerë zhgënjehen pa masë për shkak të notave të ulëta. Ka prej prindërve që vetëm në këtë kohë interesohen për t’u njohur me ecurinë e fëmijëve në shkollë dhe u […]

Universiteti Bedër diplomon brezin e dytë të studentëve

Universiteti Bedër diplomon brezin e dytë të studentëve

Universiteti Bedër, diplomoi brezin e dytë të studentëve në një ceremoni të organizuar me këtë rast në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar. 154 studentë nga 15 vende të ndryshme botës nën brohoritjet e familjarëve dhe duartrokitjet e të pranishmëve hodhën në ajër kapelet e diplomimit duke shënuar kështu mbylljen e një etape mjaft të rëndësishme […]