arabia saudite

Arabia Saudite, plane për ndërtimin e një qyteti zbavitës

Arabia Saudite, plane për ndërtimin e një qyteti zbavitës

Arabia Saudite ka shpalosur plane për të ndërtuar një qytet zbavitës buzë Riadit, i cili do të jetë 50 herë i madhësisë së Gjibraltarit. Atraksioni 334 kilometra katror – pothuajse i të njëjtës madhësi si Las Vegas – do të ofrojë aktivitete kulturore, sportive dhe zbavitëse – përfshirë edhe një park “Safari: dhe një “Six […]

Vizitë e një delegacioni nga Arabia Saudite

Vizitë e një delegacioni nga Arabia Saudite

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një takim z. Fehd Ali Salihim, drejtor i Departamentit të Thirrjes Islame për Evropën, Amerikën dhe Australinë, pranë Ministrisë së Vakëfeve dhe Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite. Kryetari Bruçaj e falënderoi z. Salihim për vizitën dhe shprehu vlerësimet më të larta për ndihmesën […]

Kryetari Bruçaj takon Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim

Kryetari Bruçaj takon Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim

Gjatë vizitës në Mbretërinë e Arabisë Saudite, kryetari i Komunitetit Mysliman z. Skender Bruçaj, i shoqëruar nga Drejtori i Haxhit dhe Koordinimit me Botën Islame, z. Hamdi Çurri, zhvilloi një takim pune me Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim, Dr. Ahmad Mohamed Ali Al-Madani. Kreu i KMSH-së z. Skender Bruçaj i bëri një prezantim të […]

Nënkryetari Bujar Spahiu takon këshilltarin e ministrit për çështjet e fesë të Arabisë Saudite

Nënkryetari Bujar Spahiu takon këshilltarin e ministrit për çështjet e fesë të Arabisë Saudite

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Bujar Spahiu, priti në një takim sot paradite dr. Abdullah F. Allhedan, këshilltar i ministrit për çështjet e fesë të Arabisë Saudite, pjesë e një delegacioni të lartë ndërministror i cili po qëndron në vendin tonë në kuadër të javës së kulturës arabe.   Z. Spahiu pasi falënderoi zyrtarin […]