arabi

Kryetari Bruçaj takon Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim

Kryetari Bruçaj takon Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim

Gjatë vizitës në Mbretërinë e Arabisë Saudite, kryetari i Komunitetit Mysliman z. Skender Bruçaj, i shoqëruar nga Drejtori i Haxhit dhe Koordinimit me Botën Islame, z. Hamdi Çurri, zhvilloi një takim pune me Presidentin e Bankës Islame për Zhvillim, Dr. Ahmad Mohamed Ali Al-Madani. Kreu i KMSH-së z. Skender Bruçaj i bëri një prezantim të […]