Ramazani në Indi

Ramazani nga objektivi i fotoreporterit të AP – Altaf Qadri

Jemi në një muaj ku anekënd botës myslimanët janë kanë bërë njësh trupin me shpirtin e tyre.

Në një xhami të vjetër në kryeqytetin  e Indisë Nju Delhi një i moshuar këndon Kuran, të tjerë falin namaz…  Dikush merr abdes…

Të gjithë të kapur fort pas shpirtit dhe ekzistencës së Krijuesit të tyre.

You must be logged in to post a comment Login