Pamje mahnitëse të eklipsit unazor (FOTO LAJM)

Në media e quajnë Unaza e Zjarrtë, sepse këtë përshtypje krijoi eklipsi i vrojtuar në të gjithë Paqësorin, nga Azia në Perëndim të Shteteve të Bashkuara. 

Miliona njerëz dëshmuan fenomenin e veçantë kur hëna është në pikën e saj më të largët nga toka dhe nuk arrin ta bllokojë diellin plotësisht. Eklipsi unazor u pa shumë qartë në Tokio, ku njerëzit dolën nëpër parqe, morën varka e madje kishin parashikuar dhe udhëtime me avionë privatë.

21 Maj 2012

 

You must be logged in to post a comment Login