Myftinjtë e Shqipërisë vizitojnë Stambollin

Myftinjtë e Shqipërisë së bashku me anëtarë të kryesisë së Komunitetit Mysliman si dhe disa punonjës të tjerë të KMSH-së, kanë zhvilluar një vizitë pesë ditorë në Turqi, në qytetet Edirne dhe Stamboll, ku janë njohur nga afër me kryeveprat e arkitekturës së xhamive më të mëdha të shtetit mik si dhe janë takuar me personalitete të fesë, duke shkëmbyer eksperiencat dhe përvojat mes tyre.

20-25 qershor 2012

/Drita Islame/

 

You must be logged in to post a comment Login