Medreseja e Kavajës fiton medalje argjendi në INEPO

 ???????????????????????????????Emirjan Ozuni dhe Enris Çaça, dy nxënësit e Medresesë së Kavajës kanë fituar medalje argjendi në konkursin ndërkombëtar për mjedisin “INEPO” të organizuar në Azerbajxhan.

Midis konkurrentëve nga 51 shtete pjesëmarrës dhe prej më shumë se 80 projekteve të paraqitura, ata arritën të renditen ndër më të mirët.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login