KMSH organizon iftare në mbarë vendin

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka gjallëruar edhe këtë vit muajin e Ramazanit me shtrimin e iftareve çdo natë, në Tiranë dhe në rrethe, në respekt të sakrificës, dashurisë dhe dëshirës për të ndarë gëzimin e përbashkët në sofrën e iftarit.

Çdo natë Komuniteti Mysliman, në bashkëpunim me fondacione, shoqata, donatorë vendas e të huaj, nëpërmjet myftinjve nëpër rrethe, ka mundësuar shtrimin e iftareve për grupe besimtarësh dhe shtresash të ndryshme sociale.

Iftare të shumta ka pasur në rrethet Tiranë, Durrës, Elbasan, Kavajë, Delvinë, Shkodër, Pukë, Malësi e Madhe, Gjirokastër, Kukës, etj.

Sofra e iftarit bashkon qindra e mijëra besimtarë shqiptarë, për t’iu gëzuar momentit të përmbylljes së sakrificës ditore për hir të Krijuesit.

 

Tirane

Shkoder

Kavaje

Elbasan

Puke

Pukë

Delvine

Malesi e Madhe

Malësi e Madhe

Kukesi

Kukës

ZK1A0005

You must be logged in to post a comment Login