KMSH 2012: Viti në foto (1)

Përgjatë vitit 2012 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka organizuar një sërë aktivitetesh. Më poshtë janë përzgjedhur disa nga aktivitetet më të rëndësishme. 

drita islame nr.1

Dalja në treg e numrit të parë të revistës “Drita Islame” (1 janar 2012)

drita islame online

Hapja e faqes online “Drita Islame” www.dritaislame.al (1 Nentor 2011)

 

miqte e librit

Ceremonia e hapjes së librarisë “Miqtë e Librit” (18 janar 2012)

 

Simpozium profeti muhamed shembulli me i bukur

Simpoziumi mbarëkombëtar “Profeti Muhamed – Shembulli më i bukur” (4 shkurt 2012)

 

orenje librazhd

Solidarizimi me banorët e izoluar nga dëbora (10 shkurt 2012)

 

media dhe feja

Organizimi i Konferencës “Media dhe Feja” (18 shkurt 2012)

 

20 vjetori i gazetes

20 vjetori i gazetës “Drita Islame” (18 shkurt 2012)

 

cmimet e drites islame

Vlerësimi i themeluesve të gazetës “Drita Islame” (18 shkurt 2012)

 

SONY DSC

Universiteti Bedër ndihma për familjet e izoluara në veri të vendit (20 shkurt 2012)

 

beder

Paneli i diskutimit për Profetin a.s. në Universitetin Bedër (21 shkurt 2012)

 

lekas lozhan

Nxënësit e Medresesë së Korçës gjatë shpërndarjes së ndihmave në Lekas e Lozhan (23 shkurt 2012)

 

media dhe politika

Organizimi i konferencës studentore “Media dhe Politika” nga Universitetin Bedër (24 shkurt 2012)

 

perfaqesueset e shba

Vizita në KMSH e të përfaqësueseve të DPA (9 mars 2012)

 

xhamia-ballsh-perurimi

Ceremonia e inaugurimi të xhamisë së parë në Ballsh (30 mars 2012)

 

bik-bim-kmsh

Mbledhja e grupit të punës të tre bashkësive islame për 100 vjetorin e Pavarësisë (16 Korrik 2012)

 

sami-yusuf-ne-kmsh

Vizita e artistit Sami Yusuf në KMSH (6 prill 2012)

 

sami-yusuf-ne-universitetin-beder

Vizita e Sami Yusuf në Universitetin BEDËR (6 Prill 2012)

 

sami-yusuf-ne-medresene-e-tiranes

Vizita e Sami Yusuf në Medresenë e Tiranës (6 Prill 2012)

 

profeti muhamed programi

Organizimi i programit “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit” në Pallatin e Kongreseve
(7 prill 2012)

 

mbledhja e KP (2)

Mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të KMSH (21 prill 2012)

 

muca-yilmaz1

Nënkryetari i Dijanetit të Turqisë, prof. dr. Hasan Kamil Yilmaz në KMSH (24 Prill 2012)

 

zvicerprogrami

Përkujtimi i ditëlindjes së Profetit Muhamed a.s. në Zvicër (21 prill 2012)

 

simpoziumi-vm (3)

Simpoziumi “Profeti Muhamed dhe Vëllazëria Islame” organizuar në Tiranë (24 prill 2012)

 

perjetesisht-me-ty-1

Organizimi i programit fetaro artistik “Përjetësisht me ty” nga Medreseja e Shkodrës (25 prill 2012)

 

vizita-xhamia e bardhe aarburg (2)

Delegacioni i KMSH-së në Xhaminë e Bardhë në Aarburg të Zvicrës (22 prill 2012)

 

PANAIR_SHKENCOR-44

Panairi shkencor në Medresenë e Kavajës (27 prill 2012)

 

SONY DSC

Organizimi i panairit shkencor në Medresenë e Tiranës (2-5 maj 2012)

 

MesuesiVitit2012 (1)

Ceremonia e ndarjes së çmimit “Mësuesi i Vitit” në Universitetin Bedër (8 maj 2012)

 

TIA Team III Exercise 13 A

Seminar trajnimi me efektivët e Policisë së Shtetit (25 Prill 2012)

 

April-29-11-44-38foto7

Nënkryetari Gazmend Aga në ceremoninë e 100 vjetorit të shoqatës “Vatra”, SHBA (30 Prill 2012)

 

ambasadorjafranceze

Vizita e Ambasadores së Francës, Christine Moro në KMSH (3 Maj 2012)

 

panairiMT

Organizimi i panarit islam në Medresenë e Tiranës (10 Maj 2012)

 

kryeparlamentariturk (1)

Vizita e Kryeparlamentarit turk Cemil Çiçek në Xhaminë Et’hem Beu (16 Maj 2012)

Foto: Drita Islame

/Drita Islame/

 

 

You must be logged in to post a comment Login