Kavajë, shpërndahen certifikatat e Kuranit në Medresenë e Vajzave

Nënkryetarët e KMSH-së, z. Gazmend Aga dhe  morën pjesë në ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave të Kuranit për nxënëset e klasave të 10-ta në Medresenë e Vajzave në Kavajë!

Në fjalën e tij Nënkryetari Shehu theksoi rëndësinë që ka mësimi i leximit të Kuranit në gjuhën në të cilën ai ka zbritur dhe evidentoi faktin që çdo ditë me më shumë po shtohen të rinjtë të cilët ndjekin rrugën e besimit.

Dhjetëra të reja të kësaj medreseje u dekoruan me certifikata nderi.

Në programin që u organizua më 18 Janar 2013, ishte i pranishëm edhe Myftiu i Kavajës z. Besnik Leçini, nëndrejtori i Fondacionit SEMA z. Kasem Ilhansi dhe dhjetëra prindër të nxënësve.

Ndërkohë nënkryetarët z. Aga dhe z. Shehi zhvilloi edhe një vizitë në myftininë e këtij rrethi, ku u fol për aktivitetin dhe problematiket e saj.

/Drita Islame/

Kavaje (1) Kavaje (2)

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login