Filluan abonimet për vitin 2013 në revistën “Drita Islame”

 

Drita Islame  Kopertinat 1 vit

 

Kanë filluar abonimet për vitin 2013 në revistën “Drita Islame”.

Abonimet janë 6 mujore e  vjetore dhe bëhen pranë zyrës së redaksisë së kësaj reviste me adresën: Revista “Drita Islame”, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Rr. Xhorxh W. Bush, Nr.50, Tiranë.

Ndërsa në rrethe pranë myftinive përkatëse.

Abonimet:

6 muaj = 700 lekë

1 vit = 1200 lekë

Për më shumë informacion na kontaktoni në:

info@dritaislame.al

067 20 33 600

067 29 47 096

 

You must be logged in to post a comment Login