Do të të marr në shtëpinë time

13007094_610334645786376_2800019103904391535_nPër shkak të sinqeritetit dhe botës së tyre shumë të pastër, fëmijët shpeshherë na bëjnë të reflektojmë thellë. E tillë është dhe historia e mëposhtme, që flet për një nënë dhe djalin e saj të shtrenjtë:
– Po të lexosh dhjetë herë suren Ihlas, Zoti të ndërton një shtëpi në Xhenet, – i tha nëna djalit të saj të vogël.
Djali filloi menjëherë të recitojë suren, kurse e ëma përsëriste pas tij.
Për një çast djali ndalon dhe i thotë: Ti nuk ke nevojë të lexosh, se do të të marr në shtëpinë time.

You must be logged in to post a comment Login