Sociale

Jam unë, zemra jote

Jam unë, zemra jote

Unë fillova të punoj disa muaj përpara se ti të lindje. Megjithëse kam qenë brenda kraharorit…

E qara i bën mirë shëndetit

E qara i bën mirë shëndetit

Jeta është e mbushur plot gëzime dhe hidhërime, duke na dhuruar të qeshura dhe të qara.…

Vetitë kuruese të qershive

Vetitë kuruese të qershive

M. Ali Kaliogllu Disa nga frutat me bollëk, siç janë hurmat në grumbujt e vegjël, bananet…

Nëse nuk hani mëngjes, rrezikoni infarktin

Nëse nuk hani mëngjes, rrezikoni infarktin

Me një stil jetese gjithmonë e më të ngjeshur, shumë prej nesh nuk kanë më kohë…

Prindërit e shpërqendruar nga celulari, pasoja negative te fëmijët

Prindërit e shpërqendruar nga celulari, pasoja negative te fëmijët

Pasojat – Kërkime të reja tregojnë se shpërqendrimi nga celulari mund t’i privojë bebet nga zhvillimi i…

Ushqimi nuk është shpërblimi më i mirë

Ushqimi nuk është shpërblimi më i mirë

Shumë prindër, për të arritur një sjellje të caktuar nga ana e fëmijëve të tyre u…

Kujdesi për sytë

Kujdesi për sytë

Një fjalë e urtë popullore thotë: “Ruaje si sytë e ballit!” Kjo tregon rëndësinë e madhe…

Kujdesi për dhëmbët

Kujdesi për dhëmbët

Ushqimi i përtypur mirë në gojë është gjysma e procesit të tretjes. E kjo nuk mund…

Ushtrime të shëndetshme

Ushtrime të shëndetshme

Ushtrimet fizike të matura janë një mjet efikas për ruajtjen e shëndetit të mirë. Ato nxehin…

Si të mposhtim lodhjen

Si të mposhtim lodhjen

Së pari sigurohuni mjaftueshëm. Gjithashtu sigurohuni se jeni ushqyer mjaftueshëm dhe keni marrë vlerat e duhura…