Sociale

Njihuni me katër bimët që ju përmirësojnë gjumin

Njihuni me katër bimët që ju përmirësojnë gjumin

Gjumi i çrregullt është një nga shqetësimet që hasin një pjesë e njerëzve. Megjithatë, edhe për…

Të edukosh me dhembshuri

Të edukosh me dhembshuri

Familja konsiderohet guri themelor i një shoqërie pa të cilën ajo nuk do të ekzistonte. Formimi…

Klasa-Doxho (Class-Dojo), një sistem modern mësimdhënieje

Klasa-Doxho (Class-Dojo), një sistem modern mësimdhënieje

Klasa-Doxho (dojo – nga japonishtja, mënyrë jetese) është një model mësimdhënieje që përdoret sot në më…

Shëndeti përmes dhëmbëve

Shëndeti përmes dhëmbëve

Semra Guler Duke qenë produkt i pemës së krijimit të Universit, qeniet njerëzore janë një nga…

Nga obeziteti drejt një jete të shëndetshme

Nga obeziteti drejt një jete të shëndetshme

N. Butt (Pjesa I) Jo vetëm një fe e caktuar, por të gjitha fetë dhe traditat…

Arra, fruti i shijshëm dhe shumë i dobishëm

Arra, fruti i shijshëm dhe shumë i dobishëm

Frutat e thata sjellin një sërë përfitimesh. Një ndër to është edhe arra. Një grusht arra…

Lidhja e gjyshërve me nipërit e mbesat përmirëson shëndetin mendor

Lidhja e gjyshërve me nipërit e mbesat përmirëson shëndetin mendor

Sipas studimeve të fundit në Amerikë, gjyshet që kalojnë kohë me nipat e mbesat e tyre…

Efektet biologjike të telefonit celular

Efektet biologjike të telefonit celular

Ali Tombak Telefonat celularë janë kthyer në një nga mjetet më të domosdoshëm të shekullit të…

Shega, një ilaç çudibërës për zemrën dhe arteriet

Shega, një ilaç çudibërës për zemrën dhe arteriet

Shega përmban substanca aktive të cilat ndihmojnë në ruajtjen në mënyrë të shëndetshme të arterieve dhe…

Mekanizmat mbrojtës në enët e gjakut

Mekanizmat mbrojtës në enët e gjakut

Murat Yasar Gjaku i cili pompohet nga zemra, rrjedh nëpër enët e gjakut drejt të gjithë…

Page 1 of 36123Next ›Last »