Reportazh

GRUAJA NË ISLAM – REPORTAZH (HD)

GRUAJA NË ISLAM – REPORTAZH (HD)

ARSIMI DHE EDUKIMI FETAR – REPORTAZH (HD)

ARSIMI DHE EDUKIMI FETAR – REPORTAZH (HD)

EDUKIMI I FËMIJËVE – REPORTAZH (HD)

EDUKIMI I FËMIJËVE – REPORTAZH (HD)

TË JAPËSH… (REPORTAZH) HD

TË JAPËSH… (REPORTAZH) HD

LUTJA DHE NAMAZI – REPORTAZH (HD)

LUTJA DHE NAMAZI – REPORTAZH (HD)

PROFETI MUHAMED A.S. – SIMBOL I MËSHIRËS DHE DASHURISË – REPORTAZH (HD)

PROFETI MUHAMED A.S. – SIMBOL I MËSHIRËS DHE DASHURISË – REPORTAZH (HD)

MREKULLIA E KURANIT – REPORTAZH (HD)

MREKULLIA E KURANIT – REPORTAZH (HD)

FUQIA E BESIMIT – REPORTAZH (HD)

FUQIA E BESIMIT – REPORTAZH (HD)

MUAJI I MËSHIRËS – REPORTAZH (HD)

MUAJI I MËSHIRËS – REPORTAZH (HD)

Kujtime Ramazani

Kujtime Ramazani

“Selamu alejkum!” – dëgjohet zëri i ngrohtë prapa derës së apartamentit të vogël te nëntëkatëshet në qendër të Tiranës. “Alejkum selam!” – i përgjigjem, dhe ajo më hap derën menjëherë e më përqafon me ngrohtësinë e një nëne të përmalluar për të dashurit e saj. Sapo hyj brenda, nuk mund të mos mrekullohem me orenditë […]