Myftinitë

Haxhi Ibrahim Kaduku, dijetari i tre kontinenteve

Haxhi Ibrahim Kaduku, dijetari i tre kontinenteve

I dekoruar me urdhrin “Naim Frashëri të Klasit I” me motivacionin: “Klerik që iu kushtua tërë jetën çështjes së lartë të edukimit fetar dhe atdhetar të popullit, shembull i devotshmërisë, i ndërgjegjës së lartë, i formimit intelektual, mësues dhe edukator i nderuar”, 1994, “Qytetar Nderi” në Shkodër dhe Kavajë, 2012.  Ibrahim Kaduku, djali i dytë i Ismailit, nga pesë […]